Waar beweging en uitmuntendheid elkaar ontmoeten!

Moving Cube is een betrouwbare, beproefde Verhuisbedrijf in Brussel, België. We willen de frustratie van alle soorten verhuisklussen wegnemen en van je nieuwe start een onvergetelijke ervaring maken.
Wij geloven dat verhuizen naar een nieuw huis of kantoor overweldigend. Van het inpakken van je spullen tot het laden ervan in een bestelwagen en het verzekeren van een veilig transport naar de gewenste locatie, er zijn tal van uitdagingen die je moet aanpakken. Hoewel je ook de hulp kunt inroepen van een verhuispartner, weten we hoe frustrerend het kan zijn als je je realiseert dat zij niet genoeg middelen hebben om van de bovenste verdiepingen te verhuizen of complexe voorwerpen te hanteren.
Bij Moving Cube draait alles om gemoedsrust voor, tijdens en na de verhuizing. Door 10 jaar ervaring, met liften uitgeruste voertuigen en concurrerende prijzen te combineren op één plek, kunnen we moeiteloos kleine en grote klussen aan, hoe complex ook.
Onze gepassioneerde, hoogopgeleide professionals zijn ervan overtuigd dat buitengewone zorg en aandacht voor detail nodig zijn om de verhuizing echt veilig te maken. We bespreken vooraf uw unieke vereisten, komen op tijd en blijven niet achterover leunen tot alles geregeld is.
Voor ons is het veilig vervoeren van je spullen van A naar B geen klus - het is een niet aflatende toewijding.

 

M

Onze Missie

Onze missie is om de beste verhuisoplossingen te bieden die de verhuiservaring van onze klanten onvergetelijk maken en al hun verwachtingen overtreffen.
V

Onze visie

We willen erkend worden als een van de toonaangevende verhuisbedrijven in België gebaseerd op integriteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.
O

Onze waarden

Wij gedijen op het snijvlak van eerlijkheid en innovatie. Wij geloven erin om alles samen te doen en beslissingen te nemen die onze klanten sterker maken.

Waarom ons kiezen

10 jaar ervaring

Onze tien jaar ervaring in de sector betekent dat we alles al gezien en gedaan hebben. U kunt erop vertrouwen dat u samenwerkt met een verhuisbedrijf in België that heeft honderden tevreden klanten in heel Europa.

Persoonlijke oplossingen

We volgen geen standaardaanpak. We verdiepen ons in jouw unieke behoeften en bieden een persoonlijk verhuisplan dat perfect aansluit bij jouw doelen.

Ongeëvenaard professionalisme

We zijn geen typisch verhuisbedrijf dat de levering uitstelt of de items beschadigt of verliest. We zijn er trots op dat we onze afspraken nakomen en ervoor zorgen dat de items aankomen zoals we ze hebben gevonden.

Lokale expertise

We kennen de wegen, regels en voorschriften van Brussel door en door. Dit betekent dat uw items op tijd en zonder onverwachte juridische hindernissen worden vervoerd.

Uitzonderlijke communicatie

We spreken meer talen en blijven bij elke stap met je in contact om complicaties te voorkomen voordat ze zich voordoen.